Huldigingen tijdens nieuwjaarsreceptie en ALV op 5 januari 2020

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari is de algemene ledenvergadering gehouden. Naast de presentatie van het financiƫle overzicht en het overzicht van de activiteiten en prestaties van afgelopen jaar is dit ook een moment om stil te staan bij bijzondere leden.

Zo waren er meerdere huldigingen dit jaar.

Jan van Dorp is gehuldigd en gedecoreerd als Ere lid van de vereniging.

Dit omdat hij al 50 jaar bestuurslid is. Hij kreeg een zeefdruk van de vereniging

en een bos bloemen uitgereikt nadat het speldje behorend bij het erelid schap

is opgespeld door de voorzitter.

Vervolgens werd Judith te Dorsthorst in het zonnetje gezet omdat zij al ruim 30 jaar actief is als vrijwilliger voor de ijsvereniging.

Als laatste werd de Egbert Pastoor trofee uitgereikt.

Dit jaar kreeg Emiel te Dorsthorst de trofee. Voor al zijn inzet gedurende vele jaren. Tijdens vroege wedstrijden in Leiden, bij de mini 11 steden tocht, tijdens natuurijsactiviteiten; als je hulp vraagt is hij er.