Sportieve seizoenswisseling een succes

Het schaatsseizoen is vanavond op een vrolijke en sportieve manier ingeluid. Alle jeugdleden kregen een prachtige nieuwe schaatshelm uitgereikt, beschikbaar gesteld door de Rabobank. Ook werd nog even teruggeblikt op het zomerseizoen. Chloé Hoogendoorn werd in het zonnetje gezet. Zij kreeg een mooie ets aangeboden vanwege het behalen van 2 gouden medailles tijdens het Nederlands kampioenschap inlineskaten. Daarna kon iedereen meedoen met leuke spelletjes, zoals ringsteken, acrobaten fietsen, om het hoekje sjoelen en spijkerbroekhangen.  De wipeout spingkussen was een regelrechte hit.  Ook was er gelegenheid voor aanschaf van kleding. Iedereen is klaar voor het schaatsseizoen. Morgen starten de eerste lessen op de Uithof.