Woubrugge biedt extra schaatslessen -en- schaats-sportdag in de herfstvakantie

Door de samenwerking met een aantal ijsclubs uit de regio biedt onze ijsvereniging komend winterseizoen extra mogelijkheden voor schaatslessen voor de jeugd. Vanaf oktober 2016 gaan we weer schaatsen in Leiden en Den Haag. Onze jeugdschaatsers mogen gebruik maken van de trainingsfaciliteiten van de andere ijsclubs zonder daarvan lid te zijn. Daardoor kan er zowel in Leiden als Den Haag op meer dagen en tijden getraind worden. Voordeel: je traint nog meer op je eigen niveau en met kinderen van je eigen leeftijd. Een proefles is altijd mogelijk. Inschrijven en betalen kan gewoon via je eigen IJsvereniging Woubrugge. Bovendien houden we op woensdag 19 oktober in de herfstvakantie een speciale schaatssportdag.